Zeist tandprothetiek

Tandprothetische Praktijk Spanjer Zeist tel:030-6910375

professioneel werk

Werken aan kwaliteit Tandtechniek

Wij werken als tandprotheticus volgens regels en richtlijnen van de overheid. Omdat het een para medisch beroep is zijn deze regels streng en dat hoort ook zo vinden wij. Uw gezondheid staat voorop. Daarnaast heeft Tandprothetische Praktijk Spanjer zich landelijk aangesloten bij het ONT. Dat is de Organisatie van Nederlandse Tandprotetici.


Deskundige professionele mondzorg voor tevreden klanten!

De ONT richt zich op de kwaliteit van de tandprothetici en ziet erop toe dat zij zich blijvend bijscholen, want er verandert veel in ons vak. Ook hebben wij een set van regels betreffende het handelen in de praktijk gekregen waar wij ons aan dienen te houden. Dit gaat over de inrichting van de praktijk en de gedragsregels naar onze klanten toe. 

De ONT heeft een kwaliteitsregister en als je als professional aan al deze eisen voldoet, dan pas wordt je in dat register opgenomen. Je wordt dan gecontroleerd op de naleving van de eisen die de beroepsvereniging stelt aan je opleiding, je praktijk en gedrag. Zo wil men dat de tandprotheticus de brug slaat tussen de vakkennis en een kwaliteitsoplossing voor de klant. Wij staan natuurlijk in het register vermeld als Tandprothetische Praktijk Spanjer en mogen het kwaliteistslogo voeren.


U wilt een professional als het om uw mond gaat!

Sinds 20 juni 1992 ben ik gediplomeerd en zelfstandig werkend tandprotheticus en heb me aan de richtlijnen voor een professionele praktijk geconfirmeerd.


Kwaliteitsvignet

Kwaliteitsregister

Tandprothetici

Wat ik belangrijk vind is het overdragen van mijn kennis en zeker mijn ervaring aan de jongere garde. Het is een feit dat met de kennis en de vaardigheden je nog steeds niet beschikt over de ervaringen uit de praktijk. Die ervaring, waar je klanten enorm mee kunt helpen, doe je pas op in de loop van de tijd. We proberen dat wel zo goed mogelijk over te dragen door praktijklessen te geven aan de opleiding Tandprothetiek aan de Hogeschool van Utrecht. 

Ik ben daar een van de vakdocenten die de jonge mensen in 4 jaar tijd (part time) kennis laat nemen van de beroepspraktijk en ik ben stage begeleider. Het is voor mij een goede manier om helemaal up-to-date in mijn vak te blijven staan en helemaal bij te blijven op de moderne technieken!